2024. június 1. - Tünde

Százasával gyűlik a nép Tatárszentgyörgyön

Déltájban már százak várakoztak a tatárszentgyörgyi temetőnél, ahol kora délután lesz a nyolc napja meggyilkolt Csorba Róbert és ötéves kisfia temetése - jelentette a helyszínről az MTI tudósítója.
2009. március 3. kedd 12:52 - HírExtra
A Pest megyei településen erős a biztonsági készültség, a ravatalozó környékén rendőrök irányítják a forgalmat, a temető egy részét pedig szalaggal zárták le. Folyamatosan érkeznek a gyászolók autókkal, autóbuszokkal az ország különböző részeiről.

Budapestről a Roma Polgárjogi Alapítvány mellett civilek is indítottak buszokat a temetésre, a Parlamenttől pedig kisbusz vitte a képviselőket Tatárszentgyörgyre.

A múlt hétfőre virradóra eddig tisztázatlan körülmények között, feltehetően Molotov-koktéltól gyulladt ki Csorbáék tatárszentgyörgyi háza. A tűz elől menekülőkre ismeretlenek vadászfegyverrel rálőttek, ennek következtében az ötéves kisfiú és édesapja életét vesztette, egy hatéves kislány súlyosan megsérült.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását