2024. május 29. - Magdolna

Az MDF saját maga ellen?

Az MDF Budapesti Választmányának határozataival ellentétesen működik az MDF fővárosi frakciója - ezt közleményben tudatta a párt budapesti elnöke pénteken az MTI-vel.
2009. február 27. péntek 16:22 - HírExtra
Porkoláb Mátyás nyilatkozatában leszögezte, hogy az MDF Budapesti Választmányának elnöksége elítéli az MDF fővárosi frakció azon döntéseit, amelyekkel a párt határozata ellenére személycseréket hajtottak végre a Fővárosi Közgyűlés bizottságaiban.

Az elnök rámutatott, hogy a Hock Zoltán, Katona Kálmán és Vaskor László alkotta fővárosi frakció a tavaly augusztusban megkezdett leszámolást folytatva, lecserélt olyan bizottsági tagokat, akiknek egyetlen bűne az, hogy nem támogatják Demszky Gábor és a közgyűlés politikáját. A párt azon budapesti elnökségi tagjait is elmozdították, akik határozatban szólították fel a frakciót, hogy ne fogadja el a baloldali városvezetés által benyújtott éves költségvetést.

Az MDF budapesti elnöke szerint a bizottsági tagok visszahívása szorosan összefügg a frakció azon politikájával, ami a közgyűlés csütörtöki ülésén is megnyilvánult, amikor szavazataikkal támogatták a pénzügyi csőd közelébe vezető MSZP-SZDSZ koalíciót.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

liberal1
2009. február 27. 16:55
Bokros már volt képviselő: 1990 tavaszán beválasztották az MSZP-frakcióba. Ülésre nemigen járt; egy-két hónap múltán lemondott a mandátumáról. Dávid Ibolyának erre emlékezni illene.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását