2024. május 11. - Ferenc

Pedofilia, vérfertőzés legálisan, Japán módra

Perverz, szexuális tartalmú művek, ez a hentai. Nem csak a szigetországban, hanem szerte a világon hódítanak, és ezzel borzolják a kedélyeket.
2009. február 24. kedd 07:29 - Kővári Adrienn



Bűncselekmények, amiket a hentai-okhoz kötnek

Virginiában egy férfi nyilvános könyvtárban pedofil típusú mangát olvasott, és ezek után megjött a kedve, hogy valós gyerekekről is gyűjtsön képeket.

Egy Japán Non-profit szervezet, a CASPAR, azt szeretné, ha a hentai-ok szexuális bűncselekménynek minősülnének. A csoport 1989-ben alakult, azóta kampányolnak a szexuális tartalmú játékok, rajfilmek és képregények ellen.

A nyilvánosság figyelme akkor fordult feléjük, amikor Japánban, Tsutomu Miyazaki elrabolt négy kislányt (4 és 7 évesek voltak), majd megölte őket. Haláluk után nekrofiliát követett el a testükön. Egyiküknek megitta a vérét, és valamelyiknek a kézfejét is megette.

Ezeken a borzalmas tetteken kívül még sok szörnyűséget elkövetett, pszichológiai bántalmazást alkalmazott a lányok családjain.

2008-ban kivégezték. Amikor elfogták, a lakásán rengeteg videójátékot találtak, ezzel eléggé rossz hírnevét keltette azoknak a férfiaknak, akik szeretik a hentaiokat.

2005-ben is feltűnt egy újabb gyilkos, ez esetben egy hét éves lány volt az áldozat. A férfi azt nyilatkozta, hogy azután kezdett el érdeklődni a fiatal lányok iránt, miután látott egy-két rajzfilmes pornográfiát, és kipróbált hasonló témája videó játékokat is.

Egy másik japán szervezet, a Juvenile Guide szerint, évente rengeteg hentai típusú játékokat, animációs filmeket, képregényeket hoznak létre, amiknek legnagyobb részében iskolás lányok szerepelnek. Ezzel a fiatal lányokat veszélynek teszik ki, szerintük előbb kéne ezen elgondolkodni, és nem a művészet szabadságán.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását