2024. május 11. - Ferenc

Pedofilia, vérfertőzés legálisan, Japán módra

Perverz, szexuális tartalmú művek, ez a hentai. Nem csak a szigetországban, hanem szerte a világon hódítanak, és ezzel borzolják a kedélyeket.
2009. február 24. kedd 07:29 - Kővári Adrienn



De hol van a perverziónak a határa?

A hentaiban sehol, de ha a japánokat nézzük, akkor se.

A japán férfiak nagy része (nem mindegyik!) iskolás lány fétisben szenved, az iskolás lány erotikus szimbólumnak számít a szigetországban. Hisz nincs is annál szebb, ha egy hamvas bőrű, fiatal lány mini szoknyában rohangál, gondolom én.

Az ilyen típusú, felnőtt képregényeket, mangákat a könyvesboltokban, de Japánban az újságárusoknál is meg lehet vásárolni. Már itthon is kapható egy-két példány magyar nyelven, s ezeket is nyilvános helyeken be lehet szerezni. Kötelező őket becsomagolni, hogy ne nézhessen bele akárki, csak az, aki meg is veszi, és a 18-as, piros karikával is el kell őket látni. Figyelmeztető szöveg is szerepel rajtuk, hogy milyen tartalmat kínálnak.

Az ilyen komplexusban szenvedő férfiakra külön boltok szakosodtak. Itt akár használt, mosatlan bugyikat is vehetnek, amiket a lányok szép kis összegért cserébe adnak el a bolt tulajdonosának. De ennek itt még nincs vége. Lehetőség nyílik randizni fiatal lányokkal, amolyan telefonos klubok segítségével. Talán ezek lehetnek az okok, amik miatt virágzik a prostitúció Tokióban, az iskolás lányok körében.

Már az USA-ban is léteznek különféle boltok, piacok, ahol felnőtt tartalmú mangákat lehet vásárolni. Az ilyen típusú képregényeket, és egyéb kiegészítőket (figurákat, párna) főleg az értelmiségi, 20-as, 30-as éveiben járó férfiak szokták vásárolni.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását