2024. április 23. - Béla

Durva! Verekedés az edzésen - FOTÓVAL!

Verekedés az edzésen! Beszólást beszólás követett, majd már fojtogatták is egymást a Hamburg focicsapatának játékosai a kedd délelőtti tréningen. Nem bírják a feszkót a srácok a Bundesligában?
2009. február 24. kedd 16:25 - Gedei Szilárd
Nagy baj lehet ott, ahol a csapattársak egymásnak esnek – legyen szó bármilyen sportágról. A Bundesliga jelenlegi listavezetőjénél, a Hamburg labdarúgócsapatánál viszont eddig úgy tűnt: minden rendben. Hiszen vezetik a tabellát, a hétvégén is legyőzték a Bayer Leverkusen együttesét – a kedd délelőtti edzésen mégis megtörtént a baj.

Albert Streit és Jerome Boateng ugyanis fociedzés helyett bokszedzésen érezte magát: a kedd délelőtti tréningen összeverekedett a két játékos. A szemtanúk szerint az egész balhét Streit kezdte, aki meggondolatlanul beszólt a színesbőrű társának. Erre Boateng egész egyszerűen torkon ragadta csapattársát, a csapattagoknak kellett szétválasztaniuk őket.

A német sajtó erre persze azonnal elkezdte találgatni, hogy mi lehet a gond csapaton beül, s terméstesen megkérdezték az esetről a Hamburg trénerét, a holland Martin Jolt is.

- Boateng kissé túlreagálta a dolgot, pont ezért be is küldtem az öltözőbe, hogy lehiggadhasson – mondta a vezetőedző a Bildnek. A miértre azonban ő sem adott választ – talán nem bírják a Bundesliga vezetésével járó feszültséget a HSV játékosai? Az sportvezetők szerint aligha.

Dietmar Beiersdorf, a kikötőváros első számú klubjának szakmai vezetője azon a véleményen van, hogy az összetűzések az edzéseken teljesen normálisak. Sőt azt is elárulta, hogy ilyen esetek akár három négy alkalommal is előfordulnak egy idényben.

- Csak az a fontos, hogy a végén mindig kezet nyújtanak egymásnak, és egy másik, nemesebb célért együtt harcolnak a pályán – vázolta eléggé romantikus elképzeléseit a sportvezető.

S hogy ki volt a hibás? Annyi biztos, hogy Streit már nem először keveredett összetűzésbe egy másik játékostársával: még a téli edzőtábor alatt akasztotta össze a bajszot a csapat horvát csatársztárjával, Ivica Olic-csal.

Azaz a három-négy megengedhető esetből kettőt már kilőttek a hamburgiak. Hogy fogják így megnyerni a Bundesligát?
Forrás: Bild
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását