2024. május 20. - Bernát, Felícia

Félig tele a pohár? Egy magyar a nyolc között

Egy magyar dzsúdós jutott a legjobb nyolc közé a budapesti Körcsarnokban a Világkupa-sorozatba tartozó 44. Hungária Kupa szombati nyitónapján. A 60 kg-osoknál az U23-as Európa-bajnok Burján László és Mayer Tibor második mérkőzésén kikapott, így a legkiseb
2009. február 14. szombat 19:38 - Hírextra
Hammer Erik és Tuskán Zsolt korábban búcsúzott. Mivel az idén életbe lépett szabályok értelmében a vigaszágon már csak a legjobb nyolc között búcsúzó dzsúdósok folytathatják, egyikük sem küzdhetett tovább a bronzéremért.

A 66 kg-osok között Zámbori Bence és Gorjanácz Zsolt első meccsén alulmaradt, a kétszeres vb-bronzérmes Ungvári Miklós egyik öccse, Ungvári Zoltán második találkozóján szenvedett vereséget. Az erőnyerő Kovács Marci később kezdett, de ő sem járt több szerencsével.

A 73 kg-ban Urbancsok Tamás és Skapinyecz Dávid gyors kiesését követően Ungvári Attila és Stadler András győzelemmel nyitott, utóbbi viszont rögtön kikapott a folytatásban. Az utolsóként állva maradt "Karvaly" - ez az országos bajnok Ungvári Attila beceneve - lengyel, kínai és francia ellenfélen keresztül jutott be a negyeddöntőbe.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását