2024. április 29. - Péter

Gera a Fulhamnél

Gera Zoltán az angol élvonalbeli Fulham labdarúgócsapatához igazolt. A magyar válogatott csapatkapitánya három plusz egy évre írt alá - adta hírül a pepsifoci.hu. Gera korábban a West Bromwich Albionnal is tárgyalt, ám nem fogadta el a szerződéshosszabbít
2008. június 11. szerda 13:41 - Hírextra

A válogatott középpályás 2004-től 155 találkozón lépett pályára a birminghami együttesben, és 25 gólt szerzett.

Gera a most véget ért szezonban tízszer talált be az ellenfelek kapujába, döntő érdemei voltak abban, hogy a WBA feljutott az élvonalba, az FA Kupában pedig az elődöntőig menetelt.

"Nagyon boldog vagyok, és nagy nyugalmat érzek, hogy végre eldőlt a sorsom. Nem kis nyomás volt rajtam, hiszen az egész életemet meghatározó döntést kellett hozzak. Több csapattól is volt nagyon komoly ajánlatom, és nem volt egyszerű a választás. Azt mondtam magamnak korábban, hogy oda kell menjek, ahol a legjobban akarnak, de ez a szempont sem könnyítette meg a helyzetemet, hiszen szerencsére több olyan klub, és olyan edző volt, ahol nagyon szívesen láttak volna, és marasztalt a WBA is. A Fulham mellett végül az döntött, hogy rajtuk egy kicsit mindenkinél jobban éreztem azt, hogy akarnak" - mondta Gera.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását