2024. április 29. - Péter

Újabb részvétnyilvánítás

A Sportegyesületek Országos Szövetsége (SOSZ) hétfőn levélben fejezte ki együttérzését az MKB Veszprém férfi kézilabdacsapatának az együttes román beállósa, Marian Cozma halála miatt.
2009. február 9. hétfő 20:15 - Hírextra
"A magyar sportegyesületek nevében ezúton is kifejezzük legőszintébb fájdalmunkat, mély részvétünkről biztosítjuk Marian Cozma családját és barátait. Kívánunk mielőbbi gyógyulást Zarko Sesumnak és Ivan Pesicnek, sok erőt minden veszprémi sporttársunknak és a kézilabda-társadalomnak a rendkívüli lelki teher elviseléséhez" - áll a SOSZ levelében, melyet a Magyar Kézilabda Szövetséghez is eljuttatott a szervezet.

Marian Cozmát vasárnap, egy veszprémi szórakozóhely előtt szíven szúrták, a 26 éves sportoló a kórházba szállítást követően életét vesztette. A csapat másik két légiósa, a horvát Ivan Pesic és a szerb Zarko Sesum súlyos sérülést szenvedett, de már mindketten túl vannak az életveszélyen.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását