2024. május 2. - Zsigmond

Dunaújvárosban hétfől lesz megemlékezés

A Dunaferr férfi kézilabdacsapata is megdöbbenéssel értesült a tragikus veszprémi eseményekről, Marian Cozma haláláról, Zarko Sesum és Ivan Pesic súlyos sebesüléséről.
2009. február 8. vasárnap 16:17 - Hírextra
A dunaújvárosi szakosztály vezetői - az MTI-hez is eljuttatott - levélben fejezték ki együttérzésüket az MKB Veszprém vezetőinek, az elhunyt, illetve a megsérült játékosok családjainak, a csapattársaknak, szurkolóknak.

Az agresszió, az erőszak minden formáját elutasítják a Dunafer vezetői is, akik reményüket fejezik ki, hogy a tetteseket mihamarabb kézre kerítik, és az igazságszolgáltatás előtt elnyerik jogos büntetésüket.

A Dunaferr férfi kézilabda-szakosztályának kezdeményezésére - amelyhez a Dunaferr NK női csapata is csatlakozott - az értelmetlen halált halt Marian Cozma előtti tisztelgésül, az erőszak elleni tiltakozásul hétfőn 17 órakor csendes, gyertyás megemlékezést tartanak a Dunaferr Sportcsarnok bejárata előtt.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását