2024. április 26. - Ervin

Sztárok a konyhában - Röhögés és fakanál

Újabb sztárszakácsok mérik össze tudásukat a Hal a tortán jövő heti adásában. A Jóban rosszban színésznője, Novák Heni, az egykori stewardess, Onyutha Judit, a „Trabant slágeres” Sipos F. Tamás, az angol humort kedvelő Galla Miklós és a Papírk
2009. február 6. péntek 11:05 - Hírextra
A vendéglátást Sipos F. Tamás kezdi, aki nagy slágeréhez hűen Trabanttal megy vásárolni. Igaz, a kocsi lefullad, az alapanyagok végül sikeresen a konyhába jutnak, ahol az énekes fia segítségével készíti el az ételeket. Lázas receptnézegetés, nehézkes edény-felismerés és sörözés jellemzi a vacsora készítést. Onyutha Judit sem boldogul simán a konyhában. Az időjós Szilárdtól kér telefonos segítséget.



Novák Heni édesanyjára támaszkodik és az is hamar kiderül, hogy a Jóban rosszban színésznője tisztaságmániás és nagyon precíz. A Hal a tortán stábja szerda este egy kis időre a TV2 sorozatának díszletei közé költözik, Heni a Kék Macsekban látja vendégül társait. Galla Miklós finom ételek helyett inkább viccekkel kedveskedik a többieknek. A humorista nehezen boldogul a konyhában, a palacsinta fogalma is teljesen új értelmet nyer. Kállóy-Molnár Péter is elveszti a fonalat az előétel elkészítése után, de családi segítséggel végül minden helyre kerül. A színész Bebével és Áronnal várja a vendégeket. Legújabb filmjének, a Papírkutyáknak betétdalát a két énekes adja elő. Az este végül közös gitározásba torkollik, de ez már tényleg csak Hal a tortán!
Forrás: Red Lemon
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását