2024. április 26. - Ervin

Drog miatt őrizetben Kolompár Orbán fia?

Kolompár Orbán közeli rokonát - vélhetőleg a fiát - és két társát is őrizetbe vették a rendőrök, miután kábítószert találtak náluk egy ellenőrzés során Kiskunmajsán - értesült a HavariaPress.
2009. február 6. péntek 11:02 - Hírextra
A kiskunsági városban szerdán este negyed hét körül fogtak el az egyenruhások egy 24 éves keceli, valamint egy 24 és egy 27 éves kiskunmajsai férfit, miután az autójukban egy rutinellenőrzés alkalmával összesen 10 gramm kannabisz-származékot találtak.

A hírügynökség úgy tudja, hogy az azóta őrizetbe vett gyanúsítottak egyikének vezetékneve és lakcíme azonos az Országos Cigány Önkormányzat elnökének megfelelő adataival, keresztneve pedig a fiára utal. Kolompár Orbán OCÖ-elnök és felesége ellen egyébként decemberben emelt vádat az ügyészség jogosulatlan gazdasági előny megszerzése miatt, mert azt feltételezik, hogy társaikkal együtt összesen 7.2 millió forintnyi támogatást használtak fel jogosulatlanul.

A most őrizetbe vett három huszonéves férfi ellen a további eljárást a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság folytatja le, forgalomba hozatallal elkövetett kábítószerrel való visszaélés miatt.
Forrás: havaria
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását