2024. május 17. - Paszkál

Pikáns mérkőzés Ljubljanában

Több szempontból is pikáns lesz a szombati Ljubljana-Győr mérkőzés a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjének nyitányán. "Egészen bizonyos, hogy kemény és jó mérkőzés vár ránk" - nyilatkozta az ex-ljubljanás Pálinger Katalin, a győriek kapusa a kétsz
2009. február 6. péntek 19:10 - Hírextra
"A két csapat régóta nem játszott egymással, ezért is nehéz megjósolni, mi lehet a vége, de mindent egybevetve nyerni szeretnénk. Vallom, hogy a ljubljanaiak a nyolc legerősebb női európai együttes közé tartoznak, viszont a mi célunk is egyértelmű: legalább a BL elődöntőjébe akarunk kerülni! S aztán összefuthatnánk ismét a Krimmel - a fináléban..."

Marta Bon, a szlovén bajnok vezetőedzője már jó ideje kiemelten foglalkozik az összecsapással, s szombaton tanítványai bizonyíthatják is, mire mentek az instrukciókkal:

"Fiatal csapattal vesszük fel küzdelmet a győriekkel, s úgy gondolom, a mérkőzés játékosaim fejlődését is nagyon jól szolgálja majd" - mondta, majd hozzátette: "A magyaroknál Görbicz Anita és Vérten Orsolya játéka lehet a döntő, s az ő hatékonyságukat kell redukálni minél nagyobb mértékben."

A Ljubljana keretében jelenleg is található magyar, s Mörtel Renáta számára szintén külön pikantériával bír a találkozó:

"Pályafutásomat a győrieknél kezdtem, s a jelenlegi legerősebb magyar klubnál csapattársaim voltak jó néhányan. Biztosan furcsa érzés lesz ellenük pályára lépni, másrészről tudom, hogy győzni kell ellenük. A magyar oldalon úgy számolnak, hogy mellettük a román Oltchim Valcea kerülhet az elődöntőbe, mi ezt szeretnénk felülírni."

A kvartettben szerepel még Zsiga Gyula és Kindl Gabriella együttese is, a montenegrói Buducnost Podgorica. A csoportból az első két helyezett jut a BL elődöntőjébe.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását