2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Döbbenet! Életveszélyben a szexi modell?

Kórházba vonul Dukai Regina. A szexi modell azért vizsgáltatja ki magát, mert súlyos szívbetegséggel küzd, s mostanában nem érzi jól magát. Még a testedzést is abbahagyta, hogy kiderülhessen, komoly veszélybe sodorja-e a veleszületett betegsége.
2009. február 6. péntek 09:59 - Hírextra
Dukai Reginánál már gyermekkorában kiderült, hogy szívrendellenessége van: egyik szívbillentyűje megvastagodott, ezért nem megfelelően áramlik a vér a szívében. Tizenöt éve korától rendszeresen gyógyszert szedett, melyek meg is szüntették a tüneteket. Csakhogy nemrég rosszul lett és jobb félni, mint megijedni alapon úgy döntött: befekszik a kórházba.

- Ha fekszem, amikor épp jelentkezik, akkor fulladni kezdek, fel kell ülnöm, és végeláthatatlan köhögésbe kezdek. De a szívem érzékeny még az időjárás-változásra és a stresszre is – vallotta be a szexi aktmodell.

Lehet, hogy súlyos betegsége miatt még a modellkarrierjét is fel kell adnia? Ez azért is tragédia lenne Reginának, mert teljes egészében ebből a szakmából él.

- A szívem nem bírja a pulzusszámot erősen megemelő kardioedzéseket, ha kifáradok, fulladni kezdek. Bizony ez meglátszik az alakomon is, felszedtem néhány kiló súlyfelesleget, amit már a párom is észrevett. Éppen ezért szeretném minél előbb kivizsgáltatni magam specialistákkal, hogy újra a régi lehessek, és megnyugodjak, hogy nincs komolyabb problémám – mesélte el betegségének részleteit Dukai Regina.

De mi lesz, ha a specialisták azt állapítják meg, hogy komolyabb kezelésre, esetleg műtétre lesz szükség? Van annyi erő Reginában, hogy végig tudja csinálni?

A kérdésekre hamarosan választ kapunk – legalábbis reméljük.
Forrás: HírExtra/Blikk
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

skorp
2009. február 6. 13:45
jajajjajjaj. Tényleg? :-)

Ezt úgy hívják: nyomdahiba. (elütés)
Bronsapil
2009. február 6. 13:34
Skorp!

Az mitrális és nem mitrálsis...
skorp
2009. február 6. 12:33
Jaj Istenem! Ekkor cikuszt csinálni egy banális mitrálsis prolapszus okozta pánikreakcióból. Egyáltalán nincs életveszélyben, mint ahogy az a csomó fiatal, vékony ember, akiknek szintén ez van. Naponta legalább egy jön szívultrahangra. Semmi ok a pánikra és főleg erre a hatlamas csinnadrattára!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását