2024. május 5. - Györgyi

Luxusverdák

A Moszkvában nyáron megjelent arany Porsche után most egy ezüst mintázatú Infiniti Crossover luxusautó cirkál Kazanyban.
2008. szeptember 13. szombat 08:55 - Hírextra
A lenyitható tetejű Porschét teljes egészében 24 karátos arannyal vonták be, s ez a kocsi árán felül további 10 millió rubeljébe (mintegy 70 millió forintjába) került a tulajdonosnak.
A minap jelentkezett a Komszomolszkaja Pravda című lapnál az a fiatalember, aki a Porschét bearanyozta.

Elmondta: megjelent nála egy férfi a tatárföldi Kazanyból egy Infiniti Crossover kocsival - amelynek ára a cég honlapja szerint 40 ezer dollárnál (mintegy 6,8 millió forintnál) kezdődik -, s azt akarta bearanyoztatni, ajándékként feleségének, negyedik gyermekük születése alkalmából.

Hamar kiderült azonban, hogy ehhez nincs elég pénze, ezért végül a jóval olcsóbb ezüst mellett döntött, s így megúszta a kocsi díszítését kétmillió rubelből, vagyis mintegy 14 millió forintból.
A dekoratőr munkája viszont alighanem jóval nehezebb volt: ezüst lemezből a kacskaringós orosz fafaragásokat idéző mintát vágott ki, s azt szerelte a kocsi karosszériájának az ablakok alatti részére, a lökhárítókat is beleértve. A jármű most olyan, mintha valami drága selyem borítaná.

A kismama állítólag nagyon örül az ajándéknak, a nagyvonalú férj pedig egyelőre pihen, s csupán éjszakánként merészkedett az országútra, hogy elkerülje a közlekedési rendőröket.
Pedig az ilyesféle díszítést nem tiltja semmilyen szabály, csupán a kocsi színének megváltoztatását kell rögzíteni az iratokban.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását