2024. május 14. - Bonifác

Borzalmas: vécékefével erőszakoltak meg egy kislányt

Vécékefével erőszakoltak egy kilencéves kislányt idősebb diáktársai Fábiánházán, az általános iskola mosdójában - értesült a HavariaPress.
2009. január 30. péntek 11:45 - Hírextra
Még január 23-án történt az eset, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei község általános iskolájának vécéjében. A kilencéves kisdiákot két lány iskolatársa, egy 10 és egy 12 éves bántalmazta, majd több társuk szeme láttára egy vécékefét dugtak a gyermek hüvelyébe.

 Az esetről az iskola értesítette a rendőrséget; a Mátészalkai Rendőrkapitányság kezdett vizsgálatot az ügyben, de a nyomozást hamarosan átvette a megyei rendőr-főkapitányság. A két nagyobb lány meghallgatásán annyit mondott, hogy hülyéskedtek csak.

Mivel egyikük sem büntethető kora miatt, a büntetőeljárásban csak tanúként szerepelhetnek, gyanúsítottként nem. A rendőrség előterjesztést tett a két lány nyomozási bíró általi kihallgatására, valamint a település jegyzőjénél kezdeményezték a szükséges gyermekvédelmi intézkedések megtételét.
Forrás: havaria
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását