2024. május 2. - Zsigmond

Újabb spekulációk Maddie ügyében

Elrablói nyugtatózták be a kislányt május 3-án, különben hangosan kiabált volna- állítja Maddie McCann nagymamája 151 nappal a négyéves gyerek eltünése után. A 69 éves Eileen McCann szerint a család élete pokollá vált unokája elrablása óta, különösen miut
2007. október 1. hétfő 18:06 - Hírextra
Arról, miért találhatták a rendőrök eltünése után Maddie DNS-ét a család bérautójában Eileen elmondta, hogy a kislány huga, Amelie szívesen viseli eltűnt nővére holmijait és a játékait is magával hordozza, bárhová megy.

Eközben hétfőn Marokkóban televíziós reklámkampány kezdődik arabul a kislány megtalálása érdekében, akit állítólag több turista is látott az észak-afrikai országban. Egyikük, Samantha Peart júliusban látott egy Maddie-re emlékeztető kislányt egy észak-marokkói faluban, amit jelentett is a helyi rendőrségnek, de nem kapott semmiféle visszajelzést. Múlt héten egy spanyol turista adott közre egy fényképet egy Marokkóban lefotózott kislányról, akiről azóta kiderült, hogy nem Maddie.

A portugál rendőrség közben a Maddie-ügy újabb verzióját szivárogtatta ki a 24 Horas című bulvárlapnak: a nyomozók brit kollégáik kutatásaira hivatkozva azt feltételezik, hogy a benyugtatózott kislány felébredt május 3-án este és elindult szüleit megkeresni, majd lezuhant az apartman lépcsőjén és betörte a fejét, ez okozhatta halálát. A rendőrök úgy vélik, a szülők bepánikoltak és elrejtették a holttestet, ezért jelenleg a szálloda hűtőit vizsgálják át rendkivül alaposan.

Kate és Gerry McCann tagadja, hogy bármi közük lenne lányuk eltünéséhez a portugáliai Praia da Luz-ban.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását