2024. április 20. - Tivadar

Micsoda nő! Még fejest is ugrik a pasiknak!

Elérkezett az idő, hogy megismerjük Magyarország legszexisebb sportolólányait! A 10. helyre befutott Barta Nórával kezdődik a Hírextra listája, bájos műugrónk is bekerült a legdögösebb sportolónők közé. Ismerjük meg hát kicsit közelebbről – stílszer
2009. január 29. csütörtök 07:20 - Gedei Szilárd
Azért arra nagy összegben fogadhattunk volna, hogy a szép sportolónők top 10-es listájára nem kevés olyan szépség kerül föl, aki olyan sportágat képvisel, ahol kötelező viselet a fürdőruha. A Hírextra legdögösebb nőnemű sportolóinkat felvonultató listájának tizedik helyezettje azonban nem úszó, nem vízilabdázó és még csak nem is öttusázó. Barta Nóra ugyanis egy végletekig látványos, ám talán Magyarországon kevésbé népszerű sportban, a műugrásban domborít.

Nóra 24 éves létére már megjárt három olimpiát, s többek között ifjúsági Európa- és világbajnoki címmel is büszkélkedhet. Az viszont, hogy műugró létére a széles közvélemény szerint is vonzó teremtés nem annak köszönhető, hogy minden műugró hasonló szépségkirálynő lenne, sőt! Ebben a sportágban sajnos elég sok olyan lány is versenyez, akik - ha nem is küzdenek súlyfelesleggel -, de azért jó húsban vannak.

Műugró? Ja, Barta Nóra!

„Sajnos nálunk egyáltalán nem jellemző, hogy a szponzorok felkarolják a műugrókat, mivel nincs rajtunk hirdetőfelület. Olyan is volt, hogy én próbáltam támogatót keresni, kilincseltem pár helyen, de nem jártam sikerrel” - mondta el egy régebbi interjúban a műugrás nehézségeiről a szabadidejében átlagos huszonévesként élő Nóra.

Barta Nórát már olyan sokszor választották be különböző versenyeken a legszebbek közé, hogy ha nem látnánk is elhihetnénk: a legszexisebb magyar sportolólányok közé tartozik. Pláne így, hogy minden egyes alkalommal megcsodálhatjuk, amikor fölmegy a toronyba, esetleg odaáll a deszkára. Pedig ezt már elég régóta teszi.

Még nem vetkőzött úgy igazán

Barta Nóra
sportág: műugrás (3 méter)
született: Budapest, 1984. április 2
súly, magasság: 52 kg, 166 cm
amit imád: sajtburger, foci, Dirty Dancing, Legyen Ön is milliomos!
„Életem legfontosabb eseménye az volt, amikor édesanyám nyolc éves koromban levitt a Hajós Alfréd Sportuszodába, az első műugróedzésemre. Azóta nem tudom elképzelni az életem műugrás nélkül. Azon a bizonyos első napon (1992. augusztus 15.) volt éppen egy diákolimpia, ahol második helyezést értem el, és soha többé nem tudtam elszakadni a verseny izgalmától és a műugrás szépségétől” - áradozott sportágáról Nóra a saját honlapján. Kis túlzással azóta pedig a műugrómedencék környékén feltűnő férfiak áradoznak róla.

A Hírextra legszebb sportolónőket összegyűjtő listáján: 10. Barta Nóra (műugrás)



Celebráta: 5/10. Nem a legismertebb sportágban szerepel, nem őt ismerik a legtöbben, viszont elsőszámú reklámarca sportágának. A médiában való szereplése leginkább a sporteredményeire korlátozódik, bár egyesek szerint akár máshoz is lenne tehetsége. Még soha nem vetkőzött le egyetlen férfimagazinnak sem teljesen, és úgy tudjuk nem is tervezi. Bár egyesek szerint ha mégis megtenné, azzal nem csak magát, hanem a műugrást is egy másik dimenzióba helyezné.

A listát természetesen hamarosan folytatjuk, nem kevésbé szépséges sportolókkal, mint amilyen Barta Nóra. Ha kíváncsiak rá, hogy kik kerültek még be a Hírextra legdögösebb sportolólányait bemutató lajstromába, akkor tartsanak velünk a továbbiakban is. Higgyék el, megéri!
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását