2024. április 24. - György

Pocskondiázó levelet kapott a táncosnő

Nem is olyan egyszerű egyik pillanatról a másikra ismertnek lenni. Bár sok jó velejárója van a sztárságnak, de akad azért árnyas oldala is. Keleti Andi és férje, Zoli is ebben a cipőben járnak. Rengeteg interjút adnak, szinte minden héten látni őket a tév
2009. január 24. szombat 12:59 - Hírextra
Andi élete irigylésre méltó: Kacsalábon forgó házikó, szerető férj és gyerekek. No meg siker siker hátán. Volt már győztes a Szombat esti lázban, ő lett a dzsungel királynője, most pedig az Rtl Klub Vacsoracsatájában esélyes a győzelemre. Házasságuk már tíz éve stabil lábakon áll, két gyönyörű gyermek szülei és nem kevés sikert tudhatnak magukénak. Az elmúlt években több tucat levelet kaptak rajongóiktól, szerencsére ezek között csak egy-kettő volt olyan, ami bántó hangvételű – ez persze nem esett jól a házaspárnak.

-Többnyire nagyon aranyosak velünk az emberek, érezni, hogy szeretnek minket. Most is a piacon, amíg a Vacsoracsatához vásároltam, több idős néni és bácsi jött oda hozzám beszélgetni, ami mindig boldoggá tesz és amikor csak tehetem, elcsevegek velük – mosolyog Andi - Viszont érthetetlen módon volt a dzsungel-túra után egy levél, amiben pocskondiáztak, azt írta az illető, hogy én közönséges voltam, amit már csak azért sem értettem, mert pont én voltam az, aki Janics Natasára szóltam, ha csúnyán beszélt, vagy a fiúkra, amikor hangosan böfögtek. Megpróbálok nem törődni az ilyen levelekkel, bár nem tagadom, rosszul érintett. De kaptam aranyos levelet is. Egy férfi azt írta, hogy neki van ugyan felesége, de ő inkább olyat szeretne, mint én. Ezen jót mosolyogtam – teszi hozzá.

A táncos lábú sztár elmesélte, hogy egy egész hadsereg áll a háta mögött, amikor segítségre van szüksége. A nagymamák olykor még vacsorát is hoznak nekik, hogy biztosan meleg étel legyen az asztalon.

- Már évek óta bevált, hogy vasárnap dolgozunk, olyankor a gyerekek mindig a nagyiknál vannak. Megszokták és szeretnek is ott lenni, no meg a mamák is örülnek, hogy unokázhatnak. Hétköznap néha besegítenek mások is, mint például múltkor is, amikor a Vacsoracsata nálam volt. Nagyon jó kis parti kerekedett, és szerintem az ételek is jól sikerültek. Egyébként nagyon szeretek szakácskodni, de ritkán jut időm rá. Ezért sokszor a nagymamák hoznak ételt, hogy azzal már ne legyen gondom. Mostanában nagyon sok felkérést kapunk, de mi csakis kettőt-hármat vállalunk egy hónapban, hogy a többi időt együtt tölthessük a családunkkal.
Forrás: hirextra/star
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását