2024. március 19. - József, Bánk

Jennifer Lopez visszafogott lett a közösségi médiában

A világon jelenleg több mint 183 millió embert foglalkoztat a kérdés, Jennifer Lopez miért nem közöl egyetlen közös fotót sem Ben Affleckkel, akivel állítólag már ott tartanak, hogy összeházasodnak – írja a Vulture.
2021. november 26. péntek 09:01 - HírExtra

(A páros 2003-ban már egyszer felbontotta eljegyzését.) J-Lo 183 millió követője közül sokan azt feltételezik, azért nem posztol fotót magukról az énekesnő-színésznő, hogy majd ne kelljen mindet törölni, ha esetleg megint szakítanak. Lopez ugyanis így tett, amikor idén szakított Alex Rodriguezzel, és emiatt nyilván annyit kellett nyomkodni a delete-et az Instán, hogy nem akarja ezt még egyszer eljátszani. 

J-Lo a következő romantikus vígjátékában egyébként majdnem önmagát alakítja. A Vegyél el hősnője egy popsztár, aki a felhajtás kedvéért nyilvánosan, a színpadon akar igent mondani kérőjének, egy másik popsztárnak, de kiderül, hogy választottja megcsalja. A díva bosszúból a közönség soraiból választ hirtelen egy másik vőlegényt (Owen Wilson). A duó aztán ideje java részét azzal tölti, hogy megpróbálja kivédeni a média tolakodását, akárcsak Lopez a való életben. 

Forrás: UIP
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását