2024. április 29. - Péter

Orbán Viktor csóró?

Elkeveredett bőrönd, kellemetlenül eltöltött éjszaka és a repterek senkit sem kímélnek. De lássuk, hogy a profik hogyan vészelnek át egy ekkora blamát. Nem titkoljuk: Orbán Viktorról van szó.
2009. január 23. péntek 18:50 - Hírextra
A Fidesz-vezér igen blamás helyzetbe került október 21-én Bécsben, az Euromoney konferencián. Ahhoz már hozzászokhattunk, hogy a mi bőröndjeinket elkeverik a reptereken, de hogy ez egy vezető politikussal is megtörténhet, az már igazán megdöbbentő.

Orbán Viktor európai körútján a biztonságpolitikáról és a világgazdasági válságról beszélt Erfurtban, majd Bécsben ahol többek között elmondta ugyanazt, amit mindenhol: "én Magyarország számára nem látok más utat, mint az adócsökkentést". Külföldi példának nem mást, mint Szlovákiát és Romániát hozta fel, a két szomszédos országban a közterhek radikális enyhítése után fél évvel megnőtt az állami adóbevétel. Ismét hangoztatta: „Magyarországnak is van két példája. A Horn-kormány a vállalati nyereségadót 5 százalékkal csökkentette és egy éven belül több volt a bevétele, és a mi kormányunk is egyharmadával csökkentette a TB-járulékot és egy éven belül több volt a bevétel".

Németországban Birgit Diezellel, a türingiaia tartomány miniszterelnök-helyettesével tárgyalt, majd az követő kormányülésen az európai biztonságpolitikáról beszélt. Másnap tovább repült Bécsbe ahol érdekes módon ugyan azt a csíkos inget viselte, mint egy nappal azelőtt - derült ki a találkozókon készült fotókról.

Ennek okát a Fidesz sajtóosztálya azzal magyarázta, hogy Orbán Viktor Erfurtból müncheni átszállással jutott el Bécsbe és valószínűleg út közben keveredhetett el a politikus csomagja. Orbán a tőle megszokott hidegvérrel kezelte ezt a felettébb kínos helyzetet is: mivel túl későre érkezett, nem tudott már ruhákat venni, ezért a szálloda személyzetével kimosatta és kivasaltatta azokat, így másnap reggel makulátlanul, ám mégis ugyanabban az öltözékben állt a kamerák elé.
Forrás: Blikk/Hírextra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását