2024. május 4. - Mónika, Flórián

Újabb sztárt rúgtak ki a tévétől

Szorcsik Viki után Tallós Rita is búcsúzik a Jóban rosszban sorozattól. Az elválás nem fájdalmas, mert bár a színésznő szép emlékeket őriz az elmúlt évekről, mégis úgy érzi, életének most egy új szakasza kezdődik el. Számára a szerelmet a színház jelenti,
2009. január 23. péntek 18:43 - Hírextra
- Soha nem mondtam, hogy bérletet váltottam a sorozatra – mondja Rita – lehetett volna ez négy hónap is, de négy év volt, amit a „Csillagvirág klinikán” eltölthettem. Nekem a színház a szerelmem, a sorozat a házasságot jelentette, amit az ember megpróbál fenntartani, de néha megesik, hogy el kell válni.

A színésznő – az egyik napilap felvetésével szemben, miszerint egy szimpátia-felmérés áldozata lett volna – állítja, hogy a népszerűségi index alapján ő igencsak előkelő helyen áll, s nap mint nap tapasztalja, hogy szeretik a nézők, mint ahogy a negatív szereplőket általában.
- Gyakran megállítanak az utcán az emberek és mondják, hogy mennyire szeretnek. Bízom benne, hogy ezután is szeretni fognak – teszi hozzá Rita, aki egy csöppet sem kesereg, sőt kimondottan bizakodó a jövőjét illetően.

Ha becsukódik egy ajtó, kinyílik egy ablak – idézi a mondást – Én színésznő vagyok, meg fogok belőle élni! Van egy önálló estem, ami nagy sikerrel megy, módom lesz többet játszani a színpadon és nem utolsósorban a gyerekeimre is több időm jut majd. Vettem egy házat Kenesén, van egy üzletem, amit kiadok – sorolja, majd elárulja azt is, milyen izgalmas vállalkozásba kezdett.
- Etikett-protokoll tréningeket vezetek nagyvállalatoknak, máris nagyon sok felkérésem érkezett. Ez egy interaktív tréning, amely során a résztvevők elsajátíthatják a formális és informális prokollszabályokat, ami a mai időkben, az Európai Unióban alapkövetelmény – magyarázza – Ebben minden benne van: hogy, hogyan kell öltözködni egy tárgyalásra, étkezni a munkaebéden, vagy díszvacsorán, bemutatkozni és bemutatni, sminkelni, felszólalni és még sok minden más. A szituációs gyakorlatok pedig lehetőséget adnak a játékra is – meséli Rita, aki – kis túlzással – az anyatejjel együtt kapta ezt a tudást, hisz a dédapja, a nagymamája és az anyukája is tánc-és illemtanár volt. Nem véletlen, hogy a tizenéves gyerekei is pontosan tudják, hogyan kell, hogy illik viselkedni.

- Jakab hatéves kora óta ösztönösen úgy viselkedik a nőkkel, hogy majd’ elájulnak tőle. Egy igazi gentleman! – mosolyodik el - Három éve, akkor volt tizenkét éves, együtt voltunk egy bálban. Amikor a svédasztaltól visszamentem a helyünkre, magam is elcsodálkoztam, ahogy Jakab kihúzta a széket, hogy leülhessek, aztán visszatolta a helyére.
Forrás: hirextra/star
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását