2024. május 4. - Mónika, Flórián

Nigéria hadat üzent Albániának!

Ezer bocsánat. Világfelforgató hírek helyett itt csak egy szokásos, magyar, kis aranyos Celeb eset olvasható, amelynek szereplői, Fekete „forrasztó” Pákó, és Delhusa „Rambo” Gjoni. És mi ezt prezentáljuk önöknek.
2009. január 22. csütörtök 19:19 - B.R.
A nigériai-mulatós megharagudott országos cimborájára, Gjoni-ra. Beszámolója alapján a szerb származású zenész csak üzleti szempontok miatt haverkodott össze vele. Ezt az „Akalamagó” című közös daluk kapcsán állapította meg. Már akkor bűzlött neki a dolog, mikor Delhusa a fekete énekes lakásán vendégeskedett, és felvetette az „együtt lógás” ötletét. Ugyanis ezzel kívánta vérfrissíteni karrierjét, és megsokszorozni média szerepléseinek számát.

Mint tudjuk a két celeb a „dzsungeles műsorban” barátkozott össze. Pákó a műsor kapcsán is támadja Gjoni-t, miszerint csak azért csapódott mellé, mert a többiek őt szerették, viszont Delhusát nem. A sztár még azt is elsírta a magyar médiának, hogy a buzukis a bőrszínén is élcelődött a „főzős” műsorban ugyanúgy, mint a különböző nyilatkozataiban.

Van pár utópisztikus, realitástól elrugaszkodott ötlete a Hírextrának, hogy mi is lehet az ügy hátterében. Meglehet hogy pénzügy? Vagy véletlenül nem lett sikeres ez az „Akalamagó” cucc? Vagy még durvább, hogy netalántán a 2 celeb összebeszélt, és ez a hír is a közös szüleményük? Ááá, nem. Kizárt dolog...
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását