2022. július 1. - Tihamér, Annamária

Mérges csöves a vasúttal álmodik

Az elfogyasztott alkoholnak tudja be, s a vasutasok iránt érzett ellenszenvével magyarázta tettét az a férfi, aki pénteken bombariadót rendezett a tatabányai vasútállomáson - értesült a HavariaPress.
2009. január 18. vasárnap 08:41 - Hírextra
. A 37 éves hajléktalan férfi pénteken késő este telefonált be a tatabányai rendőrségre, s elmondta, hogy bomba fog robbanni a vasútállomás várótermében. A vonal túlsó végén lévő rendőr elkérte a fenyegető adatait, mire a férfi - bár valótlan adatokat mondott - közölte azokat. Az időközben a pályaudvarra érkező rendőrök mindenkit igazoltattak a helyszínen, miközben az épületet, melyben utas a kései időpont miatt már amúgy sem igen volt, kiürítették, és lezárták. Igazoltatáskor a rendőrök szembe találták magukat a betelefonálóval, akit arról ismertek fel, hogy a telefonban elmondott adatai és az irataiban szereplők meglehetősen hasonlítottak egymásra, mert bár a férfi hamis adatokat adott meg a telefonban, azok csak alig különböztek a valódiaktól. A hajléktalant előállították, s kihallgatták.

A férfi nem tagadta tettét, elismerte a bombafenyegetést, minek okaként a vasutasok iránti gyűlöletét nevezte meg. Elmondta továbbá, hogy elég sokat ivott, s annak is szerepe lehet tettében, mit a törvény, ha bűnösnek találtatik, akár két évig terjedő szabadságvesztéssel is honorálhat.
Forrás: havariapress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását