2024. április 19. - Emma

Már mindent ellopnak

llopták azokakat a láthatósági mellényeket, amelyeket a gyalogosok és a kerékpárosok számára helyezett el a forgalmas 86-os út mellett egy zalalövői vállalkozó karácsony előtt - írta pénteki számában a Zalai Hírlap.
2009. január 16. péntek 10:07 - Hírextra
A forgalmas főút mellett nincs járda, a gyalogosok és a biciklisek az út szélén, a száguldó kamionok mellett tudnak csak közlekedni. A vállalkozó biztonsági okok miatt a legveszélyesebb útszakaszok elején és végén három-három szekrényben sárga mellényeket helyezett el. A ruhadarabot bárki felvehette, a vállalkozó mindössze annyit kért, hogy a veszélyes szakasz elhagyása után rakják vissza azt az út végén található szekrénybe, hogy más is használhassa.

Néhány hét alatt az összes mellény eltűnt, és az egyik szekrényt megrongálták. A vállalkozó úgy döntött, hogy nem fordul a rendőrséghez, inkább újra feltölti a szekrényeket és megjavíttatja a tönkrement tárolót - olvasható a lapban.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását