2024. május 15. - Zsófia, Szonja

A MÁV zavartalan, a Volánbusz nem jár

A MÁV közlekedésében továbbra sincsenek zavarok a csütörtökre virradóra lehullott ónos eső miatt, az összes vonat késés nélkül jár, a Volánbusz két vonalon nem közlekedik - közölték a személyszállítási cégek az MTI-vel.
2009. január 15. csütörtök 13:03 - Hírextra
Sigulinszki Tibor, a MÁV szóvivője elmondta, hogy Tatabánya és Tata között is helyreállt a közlekedés, ahol kábellopás miatt korábban késéssel közlekedtek a járatok.

Jafenák Árpád, a Volánbusz Zrt. fődiszpécsere az MTI érdeklődésére úgy tájékoztatott, hogy csütörtök délben már csak két vonalon, a Zsámbék-Nagysáp és a Zsámbék-Gyermely vonalon nem tudnak közlekedni, a többi viszonylaton már megindult a buszforgalom. Hozzátette, hogy a sofőrök készenlétben vannak a nem járható két vonalon is, és amint az útviszonyok lehetővé teszik, elindulnak.

A Volánbusz a reggeli órákban több vonalon is szüneteltette a buszközlekedést a jeges utak miatt; nem jártak a távolsági buszok a főváros és Budakeszi, Bicske, Biatorbágy, Etyek, Páty, Perbál, Telki és Zsámbék között. Reggel szintén megbénult Baja, Bátaszék, Jánoshalma, Mohács és Szekszárd buszpályaudvara.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását