2024. április 30. - Katalin, Kitti

Kiborító, a politikus lánya gyászrapre fakadt

Na, ez már tényleg sok még egy hivatalos részvétben otthonosan lubickoló, alapjában véve jószándékú újságíró béketűrésének is. A 2007 decemberében gyilkosság áldozatává vált pakisztáni miniszterelnökasszony, Benazir Bhutto nagyobbik lánykájának semmi
2009. január 6. kedd 18:31 - Hírextra
Az "I Would Take the Pain Away" címü dal és a hozzátartozó ötperces képegyveleg a pakisztáni állami televízió csatornáján látott napvilágot s most a YouTube-on is megtekinthetik( http://www.youtube.com/watch?v=5RxgiLARd5I ) mindazok, akik jó érzékkel rendelkeznek a morbid dolgokhoz.

"Anyámat meggyilkolták. Nem tudom azt sem megérteni, miért. Megérte ezért meghalni? – panaszolja.

"Se vigasz, se megkönnyebbülés. Könyörgöm, Isten, áldd meg a holtakat” – énekli a 18 éves Bakhtawar.

A hivatalos közleményekért felelös miniszter, Sherry Rehman, aki éveken át volt Bhutto jobb keze mondta hogy Bakhtawar, aki jelenleg az brit University of Edinburgh tanulója saját kezével vetette papírra a dal szövegét és zenéjét.

"Így rója le tiszteletét egy letört lány a számára szent és szeretett anyja iránt” – mondotta Rehman a Reutersnek adott hétfői nyilatkozatában – óvatosan hozzátéve, hogy Bakhtawarnak csupán hobbija a zene, de nem kíván ebből karriert csinálni.(Mindannyiunk óriási szerencséjére)

Benazir Bhuttot 54 évesen érte a halál Rawalpindi városában 2007 decemberében egy öngyilkos támadás alkalmával, melynek felelősségét az ex miniszterelnök, Pervez Musharraf az iszlám fanatikusokra hárított. Bhutto özvegye és Bakhtawar édesapja, Asif Ali Zardari 2008 szeptemberében lépett hatalomra az ország miniszterelnökeként.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását