2024. május 10. - Ármin, Pálma

Videó! Talma csak egy átlagos ember

A gyorsaságimotor-versenyző az internetes sztártévének őszintén mesélt munkáról és magánéletről. Talma elárulta, hogy teljesen átlagos embernek érzi magát: nem jár celeb bulikba, ugyanúgy ismerkedik és dolgozik, mint minden más, átlagos ember.
2010. április 19. hétfő 10:40 - HírExtra
Talmácsi Gábor szerény nyilatkozatának végén még arról is beszélt, hogy jelenleg kialakulóban van egy komoly kapcsolata, de mint minden, persze ez is átlagos.

"Normális srácnak érzem magam. Természetesen szeretem a bulikat, de hogy most celeb party, vagy nem celeb party... Én magamat elég jó formában érzem, a motorom még nincs száz százalékos állapotban, de a mérnökök dolgoznak rajta!" - mondta el a tabutv.hu riporterének Talmácsi Gábor, aki szabadidejéről is beszélt.

Talma egy teljesen hétköznapi srác, így szórakozni is ugyanúgy szórakozik, mint mindenki más. "Szeretek eljárni moziba, de ha csak Budapesten lehetek, az is kikapcsolódás számomra. Szeretem, ha robogózhatok az utcákon, ha elmehetek a kedvenc éttermeimbe. Nagyon szeretek egészségesen táplálkozni, és nem szedek semmi vitamint és gyógyszereket." - osztotta meg a
tabutv.hu-ra klikkelőkkel a versenyző.

"Most kialakulóban van egy komoly kapcsolatom, de még nem tudom, hogy mi lesz. Nem szeretnék mélyen belemenni a témába, de ugyanúgy működik ez nálam, mint minden más embernél!" - meséli a Tabu Tv internetes videójában Talmácsi Gábor, aki egy magyar lányt talált magának.

Itt tekinthetik meg a videót a szelíd motorosról.

Forrás: Tabu Tv/HírExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását