2024. április 19. - Emma

Szexelj a sarki fények alatt!

A tél szerelmesei több ezer kilométert is megtesznek, hogy láthassák a ’táncoló fények’ névre keresztelt égi jelenséget. De van, aki nemcsak nézi! Sokan a szexért teszik meg a hatalmas távolságot.
2009. január 4. vasárnap 15:33 - Hírextra
A természet igazi csodája, amikor a hegycsúcsok felett kék, sárga, zöld, vörös és piros színben pompázik az ég, szó szerint táncolnak a fények. Ezt nevezik északi fénynek. „A különleges jelenség láttán elkerekedik az ember szeme, egyszerűen hihetetlen.”- mondja Dave Brosha, fényképész. Jóllehet a jelenség egy órán keresztül zajlik, csakis éjszaka látható.

Torsten Eder, canadai idegenvezető már látott néhány izgalmas dolgot ezen az éjszakán. „Egyik évben egy mexikói srác az északi fényben akarta megkérni kedvese kezét. Mindannyiunk előtt térdre ereszkedett, és felhúzta a lány ujjára a gyűrűt. Vagy egy másik történet, amikor egy idős úr utolsó kívánsága az volt, hogy láthassa a fényeket. Hatalmas nyomás volt rajta, hiszen nem garantálható 100%-ig, hogy látni lehet a csodát.”

Az egyik szervező, Bernie Karl bevallotta, hogy lehet még tovább fokozni az élvezetet. Például, ha szexszel koronázod meg a éjszakát.
Forrás: CNN
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását