2024. május 14. - Bonifác

Járőrverseny Nyíregyházán

Látványos járőrversenyt rendeznek hétfőtől Nyíregyházán, ahol motorkerékpárt és gépkocsit vezető rendőrök mérik össze tudásukat - közölte a szervező Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei főkapitányság sajtószóvivője pénteken az MTI-vel.
2008. június 6. péntek 16:24 - Hírextra
A 16. rendőr-motorkerékpáros és a 14. járőr-gépkocsivezető verseny június 9-11. közötti országos döntőjében a megyei és a budapesti főkapitányságok két-két legjobbja vesz részt - mondta Fülöp Gergely.

A főhadnagy tájékoztatása szerint a viadalt hétfőn 13 órakor a nyíregyházi polgármesteri hivatal előtti Kossuth Lajos téren nyitják meg, látványos, 40 perces felvonulással. Az úgynevezett szabályossági verseny 15.30 órakor indul a helyi főiskola Hotel Campus épületétől.

Az ügyességi és gyorsasági versenyt másnap, 10-én, kedden 8.30 és 17 óra között tartják a máriapócsi Rabócsi-Ringen, a híres szabolcsi autóversenypályán. Este 20 órától a Hotel Campusban lesz az ünnepélyes eredményhirdetés.

A szóvivő megjegyezte, hogy a hagyományoknak megfelelően a rendező Szabolcs-Szatmár-Bereg megye csapata versenyen kívül indul a viadalon, hogy a helyismeret ne segíthessen senkit a helyezések eldöntésében.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását