2024. május 14. - Bonifác

Halálra dolgozták magukat tegnap este

Feltűnően sok közlekedési balesethez, utcai kihűléshez, rosszulléthez hívták a mentőket és történt egy halálos petárda baleset is szilveszterkor - mondta a mentők szóvivője csütörtökön az MTI-nek.
2009. január 1. csütörtök 18:42 - Hírextra
Győr-Moson-Sopron megyében egy kistelepülésen éjszaka fejbe talált egy negyvenéves férfit egy tűzijáték-rakéta, a férfi belehalt sérüléseibe - mondta Györfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője.

Hozzátette: a nem végleges adatok szerint még két további, kéz-, illetve arcsérüléseket okozó petárdabaleset is volt éjszaka.

Feltűnően sok közlekedési baleset történt, köztük halálos kimenetelű Kecskeméten, Gödöllőn és Hernádnémetiben. Súlyos sérültjei voltak a fővárosban a Kerepesi úton, a Fóti úton és Zuglóban a Rákos patak mellett történt baleseteknek.

Az átlagosnál több súlyos esethez kellett mentőt hívni a balesetek mellett a mínusz 6-8 fokos hideg miatt is, hiszen már egy 10 perces földön fekvés is kihűlést okozhatott - mondta a szóvivő.
Emellett a szilveszterrel össze nem függő rosszullétek száma is meghaladta az átlagot.

Az elmúlt 24 órában a fővárosban mintegy 600 alkalommal kellett kivonulniuk a mentőknek, ebből mintegy 400 az este 9 és hajnali 5 óra közötti időszakra esett, miközben egy átlagos napon 300 vonulásuk van a mentősöknek - mondta Győrfi Pál.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását