2024. május 4. - Mónika, Flórián

Ha van megállapodás azért, ha nincs, azért sztrájkol a MÁV

Nem befolyásolja a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezetének (VDSZSZ) követeléseit a kollektív szerződés keddi aláírása, így januárban újraindulhat a határozatlan idejű országos vasutassztrájk - mondta Bárány Balázs, a szakszervezet alelnöke szerdán az MTI
2008. december 31. szerda 13:23 - Hírextra
Bárány Balázs elmondta, hogy a január 5-i héten kezdeményezik a tárgyalások felvételét a MÁV vezetésével, és azok kimenetelétől függően döntik el, hogy folytatják-e a sztrájkot. A VDSZSZ alelnöke kiemelte: eddigi követeléseiket egy újabbal is kiegészítik.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

sharapova2008
2008. december 31. 16:28
Ki kell egésziteni a követeléseket például azzal,hogy Gaskó bérét havi 3 millió Ft-ra emeljék fel,hogy a MÁV Cargo privatizációjából minden vasutas legalább 1 millió Ft-ot,ingyen két szoba összkomfortos lakást,sőt a gyerekei és unokái ugyanilyen juttatást kapjanak. Ha mindez megvan újabb követeléseket kell megfogalmazni,de azt már ne Gaskó-Bárány tegyék,hanem a normális MÁV dolgozók és az átlagos állampolgárok.Ezek pl:Gaskót jelentse fel a MÁV a vasúti közlekedés folyamatos és súlyos anyagi kieséseket okozó akadályoztatásáért,a sztrájkolóktól pedig a sztrájk idejére járó minden anyagi juttatást meg kell vonni és tömeges elbocsájtásokat is meg kell fontolni a lakosság egészének érdekében...Na ehhez mit szóltok tökfej Orbán-s..nyaló Gaskó és társai?
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását