2024. április 25. - Márk

Nem kérnek a Zuschlagokból

A XI. kerületi Fidesz-frakció felszólítja a helyi MSZP-t és Molnár Gyula polgármestert, hogy azonnali hatállyal hívja vissza a képviselő-testületből vagy szólítsa fel lemondásra Krausz Csabát, a Zuschlag-ügy gyanúsítottját.
2008. február 13. szerda 16:24 - Hírextra
A Fidesz úgy gondolja, hogy a maffiabűncselekménnyel gyanúsított képviselőnek nincs helye a képviselő-testületben. Újbudának előnyére válna, ha a képviselő-testület megszabadulna olyan képviselőjétől, akit az ügyészség csalással gyanúsít meg. Elfogadhatatlan, hogy az egyre dagadó Zuschlag-ügyben gyanúsított képviselő szavazatával továbbra is dönt a kerület dolgairól, sőt bizalmi kapcsolatot tart fenn Molnár Gyula polgármesterrel. A vasárnapi időközi országgyűlési választás is bebizonyította, hogy Újbuda polgárai nem kérnek a zuschlagosodó Gyurcsány-kormányból sem helyi, sem országos szinten.

Zuschlag Jánossal egyetemben egyébként Krausz Csaba is felfüggesztette MSZP-tagságát, november 15-én pedig saját maga kérte Molnár Gyula polgármestert, hogy 2007. december 31-i hatállyal mentse fel bizottsági elnöki pozíciójából. Itt az ideje, hogy az MSZP levonja a politikai konzekvenciákat, és ne csak a korrumpálódó képviselők kíméljék pártjuk hírnevét, de a párt is határolódjon el a súlyos gyanúba keveredett tagjaitól.

Kupper András,
a XI. kerületi Fidesz frakcióvezetője
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását