2024. május 2. - Zsigmond

Izgalom a köbön: munkahelyi szex

Egy kollégával randizni izgalmas és kalandos lehet. És mi is lehetne izgalmasabb annál, mint amikor egy titkos randit beszéltek meg a fénymásoló szobába. Azonban van néhány szempont, amit érdemes figyelembe venni, ha az ember szexszelni akar a munkahelyén
2008. december 28. vasárnap 07:02 - Hírextra
Kimutatták, hogy az alkalmi szex egyre gyakoribb a munkahelyen, sőt a házasságok egy része is ilyen kapcsolatból indult. Szexszelni bárhol lehet és a munkahelyi bulik egyre divatosabbak. Az ilyen bulikon az ingyen osztott alkohol gyakran megteszi gátlásoldó hatását (egy amerikai kutatás kimutatta, hogy a vállalattól való kilépések hirtelen megugranak a karácsonyi buli után).

A rossz oldala

Megronthatja a munkahelyi légkört. Pletykák sorozatát indítja el. De akár még a munkatársak azt is feltételezhetik rólad, hogy erkölcstelen eszközökkel előnyökhöz juthatsz. A munka rovására megy.

A legtöbb cég nem nézi jó szemmel az efféle kapcsolatot, ugyanakkor gyakorta a szabadidő hiánya, a munkahelyen töltött sok túlóra miatt alakulnak ki ilyen kapcsolatok.

A jó oldal

Talán megtaláljuk életünk párját, hiszen időnk nagy részét a munkahelyünkön töltjük, így a vadászterület meglehetősen leszűkül a közvetlen közelünkben élőkre.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását