2024. május 8. - Mihály

Fülig ér a mester szája

A Manchester United nem nyújtott meggyőző produkciót a Stoke elleni, karácsonyi bajnokin, de végül sikerült megszereznie a három pontot. Sir Alex Ferguson elégedett.
2008. december 27. szombat 09:34 - Hírextra
A tokiói klubvilágbajnoki döntőről a napokban hazatért manchesteri futballisták meglehetősen visszafogottan játszottak a Stoke otthonában, és sokáig úgy tűnt, nem tudják megszerezni mindhárom pontot. A hajrában azonban Carlos Tevez eldöntötte a mérkőzést a vörös ördögök javára, így a címvédő vesztett, pontok tekintetében azonosan áll a második helyezett Chelsea-vel.

A találkozó után Sir Alex Ferguson, a United menedzsere azt állította: csapata jól játszott, elégedett volt játékosai teljesítményével.

- Miután hazatértünk Japánból, aggódtam egy kicsit, hogy a kiruccanás hogyan hat majd a futballistákra. Félelmem azonban alaptalan volt, mindenki láthatta, hogy az energikussággal nem volt probléma. Nem volt könnyű dolgunk, de néha türelmesnek kell lenned, hogy eredményt érj el. Giggs szerepeltetése a bal bekk pozíciójában kockázatos volt, de végül jó döntésnek bizonyult - jelentette ki Ferguson.

A Manchester United jelenleg hét ponttal van lemaradva az éllovas Liverpooltól és hattal a Chelsea-től, de két meccsel kevesebbet játszott a riválisoknál. Ha ezeket megnyeri, akkor gyakorlatilag eltűnik a különbség a három élcsapat közül, és nulláról kezdődik a versenyfutás a bajnoki címért.

- Ha az újévben csak néhány pont lesz a lemaradásunk az éllovasoktól, akkor óriási esélyünk van a bajnoki címre. Eddig is ezt mondtam, és továbbra is tartom a véleményem, ugyanis arra számítok, hogy az új évben még jobbak leszünk, és óriási esélyünk lesz a címvédésre - tette hozzá a menedzser.
Forrás: samsungsport.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását