2024. március 29. - Auguszta

Beckham már nem tölti meg a stadionokat

Úgy tűnik, elmúlt az az idő, amikor David Beckham miatt futballstadionok teltek meg Kínában.
2008. március 10. hétfő 15:41 - Hírextra

Az angol sztár csapatával, a Los Angeles Galaxyval a közelmúltban a távol-keleti országban turnézott, de Sanghajban és Hongkongban is csupán bő tízezer néző váltott jegyet az összecsapásokra, a két stadion ülőhelyeinek nagy része így üresen maradt. Ezúttal már korántsem volt tolongás, lökdösődés, küzdelem a belépőkért, illetve azért, hogy mérkőzésen kívüli nyilvános eseményen láthassák őt - mint ahogy történt az annak idején.

"Az a tény, hogy az amerikai bajnokságot errefelé kevesen követik, és hogy Beckham nem az angol vagy a spanyol bajnokságban futballozik, meghatározó a megítélését illetően" - mondta az egyik szurkoló.

"Ő továbbra is nagyon helyes és vonzó, de úgy gondolom, a Los Angeles Galaxy nem túl jó csapat" - igyekezett magyarázatot adni a viszonylagos érdektelenségre egy női rajongó.

Beckham a korábbi ázsiai felbukkanásai alkalmával - például 2001-ben, amikor a Manchester Uniteddel járt Malajziában, Szingapúrban és Thaiföldön, majd két évvel később, amikor a Real Madriddal Kínában túrázott - minden lépésével óriási felbolydulást okozott. Utóbbi helyen 2003 októberében már az első héten az eladási listák élére került az önéletrajzi könyve.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását