2024. május 4. - Mónika, Flórián

Minek örülnek a sztárok?

Jön a karácsonyi ajándékroham, amikor mindenkit elhalmoznak szerettei ajándékokkal. Amiknek vagy örül, vagy nem. Nyakkendőnek vagy negyvenedik bögrének inkább nem, de akadhatnak kivételek. Megkérdeztük a hazai sztárokat is.
2008. december 24. szerda 08:29 - Szalay Gergely
És jöttek az ünnepek...

A karácsonytól (tetszik vagy sem) elválaszthatatlan az ajándékozás szokása. Ilyenkor mindenki kétségbeesetten futkározik, hogy beszerezze a tutibiztos ajándékot – ha Ön, kedves olvasó, még nem tette, sürgősen kezdjen neki!

Ilyenkor persze elkerülhetetlenek az ajándékközhelyek: zokni, nyakkendő, parfüm, dezodor, bögre – ha Ön is vett valakinek ilyet, igyekezzen jövő ilyenkorig jobban megismerni. Ha pedig Ön kap ilyet... Nos, töltsön több időt az ajándékozóval, mert az nem ismeri Önt. Szinte semennyire.

Jobbik eset persze az, ha az ajándéknak őszintén tud örülni az ember: olyasvalamit kap, amiről álmodozott, vagy épp maga előtt is ismeretlen vágyát sikerült kitalálni. Ilyen is akad, ha ritkábban is – javasoljuk, Ön is inkább ilyesmit akarjon adni, higgye el, jobban megéri.

Kedvenc

Hogy aztán mi minősül igazi telitalálatnak, nehéz meghatározni. Ez személyenként más és más lehet (szerző esetében például ilyen volt például Pierrot Retrospektív című DVD-je, több, itt nem részletezendő ok miatt is – pedig alapvetően egy DVD a közepesen fantáziadús kategória lehetne).

Mivel a jól eltalált ajándék kérdését kellően izgalmasnak találtuk, megkérdeztünk néhány ismertebb médiaszereplőt is, az ő szívüket mi dobogtatja meg.

Brózik Klári, a Jóban-rosszban színésznője számára fontos dolgok nem feltétlenül kötődnek különleges alkalmakhoz, és nem is feltétlenül tárgyakban gondolkodik: a karácsonyban igazán azt tartja fontosnak, kivel ünnepel együtt. De ha mindenképp meg kell valamit neveznie: egyik kedves cicáját éppen karácsonykor kapta – ő tekinthető egyfajta fontos ajándéknak.



Pflum Orsi, az arab világ legnagyobb magyar sztárja a meglepetések híve: ajándékot persze szeret kapni, és néhány megjegyzést el is szokott ejteni ez ügyben, de leginkább annak tud örülni, ha érzi, hogy meg akarták lepni az ajándékkal – és hasonló szellemben szokott ő is másoknak keresgélni. Karácsonykor pedig azt tartja a legnagyobb ajándéknak, ha a családjával békében és nyugalomban lehet együtt.



Bea asszony, a Gáspár család motorja minden ajándéknak örül, így nem is nagyon tud egy valamit megnevezni. Gyerekkorából leginkább az első olyan babára emlékszik, amit a tévében is látott, és megkapta – ma pedig édesanyaként azoknak az apróságoknak tud nagyon örülni, amiket Evelyn és Virág vesznek neki közösen, a nagyobbik lány spórolt pénzéből.



Valkó Eszternek, a Cool TV műsorvezetőjének egy gyermekkori ajándék nagyon emlékezetes: egy távirányítós hókotró. Ezt egy hóember építéséhez szerette volna felhasználni, ám sajnos a szerkezet nem bírta – de arra az örömre a mai napig jól emlékszik. Felnőttebb fejjel egy ékszer volt rá nagy hatással: egy gyűrű, amit az azt adó fiú a karácsonyfa tetején, a csúcsdísznél rejtett el. Ez kellően kreatív és romantikus volt – bár maga a gyűrű nem kötődött lánykéréshez.



Erdőhegyi Brigitta legszebb gyermekkori élménye egy piros babakocsihoz kötődik – erről már nagyon régen álmodozott, és sokáig ragaszkodott az ajándékhoz – még ha ez kisebb családi vitákat is okozott. Felnőttként azt a két évvel ezelőtti karácsonyt érzi felülmúlhatatlannak, amikor a szülei fája alá odatehette a frissen elkészült, boltokban még nem is kapható lemezét.

Dukai Regina, a hazai poppiacon jelenleg talán a legcsinosabb énekesnő (avagy a legjobb hangú fotómodell) szerencsére könnyen meglephető karácsonykor: nagy rajongója ugyanis a hógömböknek. Így ha valaki biztosan örömet akar neki szerezni, érdemes egy ilyennel megajándékoznia – biztos lehet abban, hogy Reginának tetszeni fog. Olyannyira így van ez, hogy még igazi kedvencet sem tudott kérdésünkre megnevezni.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását