2022. július 2. - Ottó

Dunaszerdahelyről Frankfurtba

Leonard Kweuke, a dunaszerdahelyi DAC futballcsapatának kameruni gólzsákja a tavaszi idényt a Bundesligában szereplő Eintracht Frankfurt együttesénél tölti.
2008. december 21. vasárnap 10:40 - Hírextra
A 21 esztendős csatár féléves vendégjátékra érkezik a német gárdához - írta az Új Szó című szlovákiai magyar napilap, mely szerint a Frankfurtnak opciós joga van a támadó megvételére.

"Kweukét június végéig kölcsönadtuk a Frankfurtnak. Természetesen a téli átigazolási időszakban igyekszünk megtalálni Leo utódját" - nyilatkozta Dusan Chytil, a dunaszerdahelyi sárga-kékek menedzsere.

"A tehetséges középcsatár személyében teljesítettük Friedhelm Funkel vezetőedző azon kívánságát, hogy hozzunk egy támadót Liberopulosz és Fenin mögé, aki pótolni tudja a sérült Amanatidiszt" - vázolta a döntés okait Heribert Bruchhagen, a német klub elnöke.

Kweuke távozása nagyon komolyan érinti a dunaszerdahelyi gárdát, ugyanis a szlovák bajnokság 18 őszi fordulójában 11 gólt lőtt, a sárga-kékek góljainak a felét.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását