2024. április 28. - Valéria

Belehalt a gyógyfüvekbe

Meghalt az a 32 éves kínai férfi, Li Kuo-hszing (Li Guoxing) akin 2006 áprilisában arcátültetést hajtottak végre, miután leállt a szövetbeilleszkedést segítő gyógyszerekkel és gyógyfüvekkel próbálta azokat pótolni.
2008. december 21. vasárnap 12:58 - Hírextra
A parasztember arcát egy medve tépte szét, ezért volt szükség a műtétre, amelyet a Kína délnyugati részén fekvő Hszienben (Xian) végeztek. Orvosa szerint, aki a hét végi halál hírét bejelentette, a beteg 2007 végén orvosai ellenkézésévl dacolva elhagyta a kórházat, és visszatért a hegyekben lévő falujába, ahol leállt a gyógyszerekkel, és helyette hagyományos gyógyfüvekkel kezelte tovább magát. A halál közvetlen okát nem közölték, a család elutasította, hogy Lit felboncolják.

Az orvos úgy vélekedett, hogy a halált nem a műtét okozta, de nem kizárható, hogy a gyógyszerek felborították féri immunrendszerét és a gyógyfüvek tönkretették a máját. A férfi ráadásul nagyon messze lakott a kórháztól, így a kötelező kontrollokra sem tudott visszajárni.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását