2024. május 23. - Dezső

Kidobták Kozsót

Kozsó a TV2 Édesnégyes című műsorában jött össze Veronikával. Olyannyira, hogy már gyermekei anyját vélte fölfedezni a fekete démonban. Azonban úgy tűnik, hogy a családalapításból nem lesz semmi: Veronika kiadta az útját a Szomorú Szamurájnak.
2010. szeptember 21. kedd 10:27 - HírExtra
"Azért szakítottam Kozsóval, mert élőben alig találkoztunk, nem volt ideje rám. Állandóan úton van, sokat koncertezik vagy stúdióban dolgozik. Telefonon keresztül élt velem párkapcsolatot. Nekem pedig szeretetre van szükségem és arra, hogy mindig a közelemben legyen a párom. Meguntam ezt a helyzetet, nem tudtam tovább tolerálni, ezért tettem pontot a dolog végére. Jellemző módon ezt is csak telefonon sikerült” – mondta Veronika, aki hamar túltette magát az énekesen: másfél hete már új pasival mutatkozik.

"Ismét választás elé kellett állnom" – mondta Kozsó. "Megint a karrier volt fontosabb a magánélet helyett. Roni többre vágyott, mint amit én nyújtani tudok. Nekem most nagyon fut a szekér, sok meghívásnak kell eleget tennem, ezek a dolgok fontosabbak az életemben" - magyarázta az egykori ámokfutó.

Forrás: BorsOnline
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását