2024. április 29. - Péter

Gyógyvarázs a gyerekeknek

Az Országos Mentőszolgálat balkányi, martonvásári és sarkadi mentőállomása, a budapesti Semmelweis Egyetem ÁOK Szemészeti Klinikája, valamint a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Hetényi Géza Kórház és Rendelőintézet részesült idén összesen több mint tízmillió f
2008. december 20. szombat 16:42 - Hírextra
A műszerek és eszközök között van lélegeztetőballon és -maszk, sürgősségi táska, gerinchordágy, vákuumos matrac és mobilröntgen is.

"Már ötödik alkalommal határoztunk úgy, hogy a karácsonyi ajándékokra szánt pénzösszeget gyermekegészségügyi intézmények támogatására fordítjuk. A megajándékozott intézeteket a K and H Gyógyvarázs éves programjára beérkezett pályázatok alapján választottuk ki" - tájékoztatta az MTI-t Horváth-Magyary Nóra, a K and H Csoport kommunikációs igazgatója.

A K and H a program kezdete óta összesen 50 millió forint értékben 19 intézményt juttatott hozzá karácsonykor egészségügyi műszerekhez.

A Gyógyvarázs program keretében eddig összesen 209 millió forinttal támogatták kórházak és mentőszolgálatok munkáját.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását