2024. május 14. - Bonifác

Általános iskolások találkoztak Gyurcsánnyal

Negyven általános iskolás találkozott Gyurcsány Ferenccel és Dobrev Klárával a Kossuth téri Mesevárosban, majd nézte meg a Országházat szombaton.
2008. december 20. szombat 14:43 - Hírextra
A sajóbábonyi és boldvai általános iskolás fiatalok levélben kérték, hogy találkozhassanak a miniszterelnökkel. Gyurcsány Ferenc feleségével, Dobrev Klárával és két közös gyermekükkel, Annával és Tamással érkezett a találkozó helyszínére a Kossuth téri Mesevárosba, ahol először a Mikulás-házba mentek be.

A gyerekek elénekelték a Hull a pelyhes fehér hó kezdetű karácsonyi dalt a miniszterelnökkel és feleségével közösen, amiért mézes kalácsot kaptak ajándékba a Mikulástól.

A vendégek ezután a Mesevárosban megnézték még Snufit, a betlehemi jászol szamarát, a Dédi expresszt, amelyben kalács sült és forralt bor melegedett, valamint megcsodálták a 18 méter magas óriásfenyőt a Parlament előtt.

A miniszterelnök, feleségével és gyermekeivel arra is vállalkozott, hogy együtt táncoljon a gyerekekkel, majd engedte, hogy a fiatalok fotókat készítsenek róla.

Ezután az Országház Kupolatermébe látogathattak el az általános iskolások, ahol Gyurcsány Ferenc elköszönt tőlük, de a gyerekek még maradhattak és idegenvezető kíséretében megnézhették a Parlamentet.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását