2024. május 10. - Ármin, Pálma

Vesekőben vezetnek

Jelentős vezetésre tett szert a londoni Chelsea labdarúgó csapata az örök rivális Liverpoollal szemben - a szakvezetők vesekövének számában.A nyugat-londoni kékek brazil mesterét, Luiz Felipe Scolarit, és az észak-angliaiak spanyol szakvezetőjét, Rafa Ben
2008. december 16. kedd 14:31 - Hírextra
Scolarit olyan éles, kisugárzó fájdalmakkal szállították kórházba a Chelsea edzőpályájáról, hogy az orvosok először azt hitték: szívrohama van.

A 60 éves menedzser szívét a vizsgálat rendben találta, viszont kimutatott három vesekövet. Az orvosok egyelőre abban bíznak, hogy a kövek természetes úton távoznak, ám ha ez nem történik meg, kisebb beavatkozásra lesz szükség.

A The Sun, a legnagyobb brit bulvárlap keddi beszámolója szerint a 48 esztendős Benitezt szintén komoly fájdalmak közepette vitték kórházba a hétvégén, és az ő szervezetéből el is távolítottak egy vesekövet.

A The Sun orvos szakértője szerint nem véletlen a két szakvezető azonos betegsége: a vesekő kialakulását jelentős részben a stressz is elősegíti.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását