2024. április 27. - Zita

Mindenki azt a diáklányt keresi, aki Budapesten tűnt el

Nincs újabb fejlemény a Budapesten eltűnt 22 éves francia diáklány ügyében, akit családja és barátai internetes blogokon, közösségi fórumokon is keresnek.A rendőrség nagy erőkkel keresi Ophélie Bretnachert - közölte Kalyó László, a Budapesti Rendőr-főkapi
2008. december 11. csütörtök 11:45 - Hírextra
Az ügyeletes a nyomozás érdekeire hivatkozva ennél többet nem kívánt mondani.
Az Erasmus-program keretében szeptember óta a Budapesti Corvinus Egyetemen tanuló lány december 4-én, a hajnali órákban tűnt el.


Ophélie Bretnacher egyedül indult haza a Portside de Cuba nevű Dohány utcai szórakozóhelyről Budára, ahol lakik, és azóta nem adott magáról életjelet. Nem sokkal később a Lánchíd pesti oldalán megtalálták a táskáját, benne minden iratával és a mobiltelefonjával.

A család és a barátok különböző internetes lapokon, eltuntszemelyek.blog.hu, csellengo.network.hu, www.facebook.com, www.iwiw.hu, www.youtube.com keresik a lányt.
A szülei, a France 2 francia közszolgálati csatorna tudósítása szerint, már Budapestre érkeztek, a rendőrség kedden hallgatta ki őket.

A lány édesapja, Francis Bretnacher a televíziónak nyilatkozva azt mondta, nem hiszi, hogy lánya öngyilkos lett és bízik a magyar rendőrségben.A France 2 úgy tudja, hogy a rendőrség a térfigyelő kamerák felvételei alapján próbálja meg azonosítani a diáklány által eltűnése előtt megtett útvonalat.

Ophélie Bretnacher, aki a Reims Management School harmadéves diákja, a Népszabadság online kiadása szerint az egyetemen közép-kelet-európai gazdaságra szakosodott, ezért tavaly januárban fél évet Prágában töltött Erasmus-ösztöndíjjal.

Barátai elmondása szerint Ophélie az egyetemi teendői mellett bébiszitterként gyerekekre is vigyázott, estéit pedig gyakran töltötte a barátaival.Ophélie Bretnacher körülbelül 170 centiméter magas, normál testalkatú, haja világosbarna, szeme barna. A rendőrség azt kéri, hogy akinek a www.police.hu világhálós oldalon látható lányról információja van, tegyen bejelentést.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását