2024. május 4. - Mónika, Flórián

Jutalmat ad a BKV a rendőrségnek

Fejenként 50 ezer forint jutalmat kapott a fővárosi közlekedési vállalattól a gödöllői rendőrkapitányság tíz munkatársa a kábeltolvajok elleni sikeres fellépésük miatt; az elismerést Balogh Zsolt, a BKV Zrt. vezérigazgató-helyettese adta át hétfőn.
2008. december 8. hétfő 16:46 - Hírextra
A vezérigazgató-helyettes elmondta, hogy idén az első félévben a színesfémtolvajok 250 millió forintnyi veszteséget okoztak a társaságnak. "Rendszeresen dézsmálják a kábeleket, ami nem csak anyagi, de utasbiztonsági veszélyeket is magában hordoz" - mondta Balogh Zsolt.

A rendezvényen jelen volt Mihály István, a gödöllői rendőrkapitányság vezetője, aki elmondta, hogy munkatársai egy július végi akcióban lepleztek le egy hattagú bűnszervezetet, amelynek tagjai 3.500 méter rézkábelt vittek el. Két embert még keresnek közülük. A bűnözők már közel jártak ahhoz, hogy a HÉV-közlekedést veszélyeztessék - mutatott rá a parancsnok.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását