2024. április 26. - Ervin

Sok gólt rúgott a Mikulás

Gyermek Labdarúgó Szövetség szervezésében a Fáy utcában zajlott a Mikulás Kupa elnevezésű teremszezon-indító verseny, amelyen összesen 14 csapat szerepelt. A legidősebbek (3-4. osztályosok) között a zagyvarékasi Damjanich János Általános Iskola csapata di
2008. december 8. hétfő 16:40 - Hírextra
Dr. Lendvai János, az MGYLSZ elnöke örömmel üdvözölte a lelkes gyerekeket, akik az OMV Gyermek Labdarúgó Bajnoki Tornán szereplő 31.761 gyermeket, 2062 együttest képviselték. "Óriási az örömünk, de a felelősségünk is, hogy ezeknek a gyermekeknek szakmailag és érzelmileg is tartalmas szezont biztosítsunk. A 780 intézménnyel folyamatosan kötjük a szerződéseket, mindenki legnagyobb megelégedésére."

Az MGYLSZ eredeti célkitűzéseivel (múlt, jelen és jövő együtt tegyen a futballért) összhangban a Mikulás Kupa díjátadói között köszönthették a gyermekek többek között a korábbi válogatott játékosokat, vagyis Raduly Józsefet, Tóth Andrást és Aczél Zoltánt is, akik az érmek mellett számtalan autogramot is kiosztottak a lurkóknak.

Aczél Zoltán, a válogatott pályaedzője felidézte saját gyermekkorát: "Emlékszem, hogy nekem is mekkora szenzációt jelentett, amikor az akkori játékosok közelségét érezhettem. Nagy örömmel jöttem, mert a gyerekfoci mindig is az őszinteségről szól."

Tóth Andrásnak, a Vasas csapatkapitányának nem volt ismeretlen a helyszín.: "Sokat izzadtam ebben a teremben, most sokkal kényelmesebb helyzetben vagyok, mert nagyon lelkes gyerekek meccsét élvezhetem. Fontos - nekünk játékosoknak is -, hogy a gyerekek közelében legyünk, rám mindig számíthatnak, még edzéslátogatást is beleértve a szervezők."
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását