2024. április 29. - Péter

Eldugaszolták a kéményt

Füstmérgezést szenvedett egy nő és annak két kiskorú gyermeke Madarason, mert házuk kéményét eltömítették, a gyanúsítottat már kihallgatták és őrizetbe vették. Szombaton jelentette a rendőrségnek a 31 éves madarasi nő, hogy a kémény átvizsgálása során kid
2008. december 8. hétfő 07:08 - Hírextra
A bejelentő nő még elmondta, hogy hétfőn gyújtott be a vegyes tüzelésű kályhájába, és akkor észlelte - a füst a nyílásokon kifelé áramlik. Az elrendelt nyomozás során végrehajtott helyszíni szemle lefolytatásába bevontak egy tűzvizsgálót is, aki az elsődleges adatokat megerősítette. A bejelentő által elmondottak, valamint a kihallgatott tanúk vallomásai alapján megállapították, hogy egy 51 madarasi férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy hétfőn a délelőtti órákban a sértett családi házának kéményébe, a padláson található nyíláson bedugott egy nagykabátot. Ezzel megszüntette a kémény átjárhatóságát, melynek következtében a lakásban tartózkodó sértett és két kiskorú gyermeke füstmérgezést szenvedett. A súlyosabb következmény elmaradása nem az elkövető magatartásán, pusztán a véletlenen múlott. Az 51 éves férfi kihallgatása és őrizetbe vétele megtörtént. A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozást rendelt el több emberen elkövetett emberölés kísérlet elkövetésének gyanúja miatt.
Forrás: HavariaPress.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását