2024. május 17. - Paszkál

Szórják a fehét port

Két fővárosi MSZP-iroda is fehér port tartalmazó borítékot kapott hétfőn - közölte az MSZP sajtóirodája az MTI-vel.A II. és a XVII. kerületi irodába érkezett fehér port tartalmazó boríték, amelyek feladója a "Magyar Felszabadítási Szervezet".
2008. december 1. hétfő 16:27 - Hírextra
A mellékelt levélben az áll, hogy amíg ki nem derül, "kik voltak 2006. október 23-án a rendőrruha alatt", addig továbbra is kapnak ilyen "meglepetéseket" a szocialisták - mondta sajtóiroda munkatársa.

A sajtóiroda munkatársa azt közölte, hogy egyik levelet sem bontották fel, a párt megtette a feljelentést. Az eddig érkezett fehér por liszt vagy sütőpor volt - tette hozzá.A helyszínelés jelenleg is tart, az ÁNTSZ és a katasztrófavédelem szakemberei is a helyszínen vannak.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) sajtóügyelete azt közölte, hogy a rendőrség később dönt a nyomozás elrendeléséről.Legutóbb múlt héten szerdán kapott két MSZP-iroda fehér port tartalmazó küldeményt. A feladó akkor is a "Magyar Felszabadítási Szervezet" volt.

Novemberben a BRFK összesítése szerint tizennyolc budapesti pártiroda kapott fehér port tartalmazó borítékot. Az ügyekben közveszéllyel fenyegetés bűncselekménye elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, ismeretlen tettes ellen rendeltek el nyomozást.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását