2024. május 17. - Paszkál

Csupasz legyen vagy szőrös?

A férfiak nem egyformák, sem testben, sem lélekben! A testi különbözőség egyik látható pontja a mellkasuk. Vannak, akiket igazi gyapjas szőnyeg borít, másoknak egy szál sem sarjad. És ne feledkezzünk meg a középútról se!
2008. december 1. hétfő 16:07 - Hírextra
Ha kinyitsz egy menő magazint, szinte kizárólag csupasz mellkasba botlasz. Ebből arra következtetünk, hogy ez jön be a nőknek! Pedig én kétlem, hogy menekülnének a szőrzet elől…

A szőrös egyedek is lehetnek ápoltak. A gyantázás csak egyik, a fájdalmasabb lehetőségek közül. De ha elhatároztad magad, hogy leszeded, nyúlj inkább egy elektromos borotva után! A borotva nem szerencsés, mert nemcsak gyorsan, de sokkal erősebben is nő majd! Ha egyszer elkezdted, nincs visszaút, ez örökre tartson ki!

Ha szingli vagy, és szőrös, neked kötelező a szőrtelenítés, mindenhol! Gondolj csak bele, milyen visszataszító, ha az inged alól kikandikálnak a sörték.

És végül egy ötlet! Ugorj be a zuhany alá a barátnőd mellé, amikor ő is szőrtelenít, így nemcsak elvégzitek a kötelező köröket, hanem még egy jót szexeltek is!
Forrás: netbulvar
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását