2024. május 25. - Orbán

A Fidesz jelöltjét választották polgármesternek

Schmidtné Cser Viktória köztisztviselőt, a Fidesz jelöltjét választották polgármesterüknek a vasárnapi időközi választáson a fehérvárcsurgóiak, akik egyúttal az önkormányzat képviselőire is voksoltak, 24 jelöltből választották ki a 9 tagú testület tagjai
2008. december 1. hétfő 06:38 - Hírextra
Héder János tájékoztatása szerint az 1900 lelkes község választópolgárainak 53 százaléka kereste fel a két szavazóhelyiséget. Három független és egy, a Fidesz színeiben indult jelöltre voksolhattak. A választást elsöprő fölénnyel nyerte meg a község új polgármestere, a 828 szavazó közül 455 -en az ő nevét jelölték be a szavazólapon.

A Fejér megyei községben amiatt mondott le a falu korábbi polgármestere és a teljes képviselő-testület, mert nem sikerült megoldást találniuk az iskola működtetésére. A képviselő-testület jelentős része ugyanis ragaszkodott a nyolcosztályos intézmény fenntartásához, annak ellenére, hogy a községben egyre kevesebb a gyermek.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását