2024. április 18. - Andrea, Ilma

Rendezvényközpont-avatás a zarándokhelyen

Stílusosan az első, falain belül megrendezett kongresszus keretében, gálaesttel egybekötve avatják fel szombaton a híres stájerországi zarándokhely új látványosságát, a Mariazell Europeum konferencia- és rendezvényközpontot.
2008. november 28. péntek 09:43 - Hírextra
A többfunkciós, 4500 négyzetméter hasznos alapterületű és 1200 fő befogadására alkalmas létesítmény sokféle rendezvénynek adhat otthont, tanácskozásoktól kiállításokig. A látogatókat külön kávézó, panorámaterasz és wellness-részleg is várja.

A központ állandó kiállítása az Európa Felfedezése elnevezést viseli. A tárlat nevezetes európai jelképek segítségével bepillantást enged a földrész tudományos, művészeti, vallási és történelmi örökségébe. A 800 négyzetméter alapterületű kiállítás keretében az Európai Unió huszonhét tagországának fiataljai beszélnek saját nyelvükön, virtuális üzenet és játék formájában (egyebek között angol és német feliratozással) arról, hogyan vélekednek Európáról, milyen elvárásaik és félelmeik vannak a jövőt illetően.

Magyarországot a 26 éves Szabados Viktor képviseli.Az Europeumot az osztrák köztársaság napján, október 26-án nyitották meg a nagyközönség számára.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását